RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Жахливе ДТП в Харкові: захист Зайцевої розповів, як можна пом'якшити вирок

Винуватиця резонансного смертельного ДТП в Харкові Алена Зайцева може уникнути максимального покарання через пом'якшуючі обставини: каяття підсудної та добровільні компенсації сім'ям загиблих і постраждалим.

Про це повідомляє ТСН.

Як зазначають родичі загиблих, каяття з'явилося відразу після того, як мати підозрюваної розіслала по 50 тисяч гривень компенсації. Сім'ї повернули гроші після того, як чеки від благодійних внесків почали залучати до матеріалів справи.

За словами адвоката Зайцевої Юлії Козир, день перебування в СІЗО вважається як день відбування покарання після вироку. Після того, як пройде половина терміну, Олену можуть відпустити умовно-достроково, допускає вона.

Другий водій-учасник ДТП може розділити провину за смерті шістьох людей разом із Зайцевої.

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерт-математик Дмитро Багрій склав точну схему смертельної аварії на вулиці Сумській в Харкові.

Детальніше про трагедію і про те, які кроки допоможуть знизити смертність на дорогах читайте в матеріалі "Апострофа": "Багаті не бояться порушувати": найголовніше, що потрібно зробити після жахливої ДТП в Харкові".