RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Не знаю, що робити": журналіст розповів про ту, яка не дочекалася в Борисполі свого чоловіка-військового з полону

У середу, 27 грудня, в аеропорт "Бориспіль" приїхали і ті, хто на сто відсотків не були впевнені, що їхні близькі люди звільнені в рамках масштабного обміну полоненими.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

Так, біля зачинених воріт КПП з невеликою дорожньою сумкою мовчки стояли дружина молодшого сержанта Романа Фурсова Надія разом з матір'ю полоненого.

"Ми приїхали його зустрічати в Київ з Харкова просто навмання. Чиновники... нам ніхто нічого не сказав, але його друзі бачили, що він сидить в автобусі, розумієте? Він поранений, у нього поранення голови, плеча, запалення легенів... Ми чекаємо, що його першим і віддадуть. Звучала ж формула "всіх на всіх". Йому потрібне серйозне лікування. Ми дуже сподіваємося, що зустрінемо його сьогодні. Обов'язково зустрінемо", - сказала Надія Фурсова.

Однак чоловіка жінки серед звільнених не виявилося.

"Я не знаю, що робити ...", - сказала Фурсова.

Детальніше про звільнення українських полонених читайте в матеріалі "Апострофа": "Зробили "шпигуном" за пісню: що розповіли українці, які повернулися з полону на Донбасі".

Дивіться також фоторепортаж "Апострофа": "Як у Києві зі сльозами зустрічали Героїв, звільнених з полону бойовиків: яскраві фото".