RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Бракує "російського Рейк'явіка": у мережі висміяли чергову заяву ватажка ДНР про плани бойовиків

У мережі активно обговорюють новину про те, що ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко збирається створити нові батальйони терористів і закликає переходити в них бійців Збройних сил України (ЗСУ).

Про це в своєму Twitter пише Necro Mancer.

"Батальйон "Російська Хортиця" - це просто п'ять #ржунимагу #Захарченко", - сказано в повідомленні.

Так, Захарченко заявив, що готовий спілкуватися з українською армією не на договірних позиціях, а лише з метою пояснення того, що з окупантами Донбасу не можна воювати.

"Тут основне завдання не домовлятися, а просто пояснювати, що, хлопці, ви воюєте не з тими. Ви воюєте незрозуміло за що. Ви вбиваєте мирних людей. Якщо вони це розуміють і потім розвертають свою зброю проти цієї України - ласкаво просимо. У нас батальйони складаються з тих людей, які перейшли на наш бік. Це теж військовослужбовці української армії. Хочуть переходити - переходьте. Будемо робити батальйон "Вільний Харків", "Російський Дніпропетровськ", "Російська Хортиця", - сказав терорист.

"Як не вистачає "Російського Рейк'явіка", "І російського Лондона", "Захарка дуже любив горілку "Хортиця", ось і вирвалося", - сміються в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в ефірі росТБ зробили смішну заяву про об'єднання України і Росії.в ефірі росТБ зробили смішну заяву про об'єднання України і Росії.