RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Добивали битою: в мережі розповіли про звіряче побиття хлопця підлітками під Києвом і опублікували фото

У ніч на понеділок, 1 січня, в Глевасі Київської області група підлітків по-звірячому побила хлопця.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила його мати - начальник служби у справах дітей в Васильківській районній державній адміністрації (РДА) Наталія Ібрагімова.

"...Він потрапив на очі компанії відморозків, які в новорічну ніч шукали жертву. Цією жертвою став мій син: вони забрали у нього телефон, гаманець, паспорт, але... Ця бидлота почала його по-звірячому бити. Їх було п'ятеро, бив кожен, добивали битою, тому що хотіли вбити. Коли мій син втратив свідомість, вони його залишили вмирати на дорозі... Як ми його знайшли, як він вижив, як його ми цілий день перевозили по трьох лікарнях описувати не буду", - розповіла вона.

Уточнюється, що на даний момент хлопець перебуває в Центрі нейрохірургії. Він переніс кілька операцій. Злочинців уже знайшли.

"Їх було п'ятеро, найстаршому 15 років! Він - центровий! Всі решта від 11 до 14 років! Двоє з них розповіли, як били, як грабували, але почуття провини було тільки у одного (так як поруч з ним плакала його мати), а інший розповідав все з гордістю!", - повідомила мама постраждалого.

Вона додала, що у її сина "тріснув череп, розсічення голови, дві страшні гематоми голови, підозра на перелом лопатки, руки і коліна".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Сумах розгорівся скандал через побиття охоронцями нічного клубу 22-річного хлопця.