RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"Поліцейський" з окупованого Донбасу взяв участь у збройному конфлікті в Росії

У центрі Санкт-Петербурга стався збройний конфлікт, в якому, зокрема, взяв участь молодий хлопець, який назвався "поліцейським" так званої ЛНР.

Про це повідомляє видання "Фонтанка", зазначивши, що в інциденті взяли участь двадцять чоловік. Вісім людей опинилися в лікарні. Двоє з них стали підозрюваними у кримінальній справі.

Конфлікт виник о п'ятій годині ранку 6 січня. На вулиці зіткнулися дві компанії молодих людей. Перепалка швидко переросла в бійку, під час якої були використані ніж і травматичний пістолет.

В результаті один петербуржець 24 років з ножовою раною плеча і грудей знаходиться в реанімації, другий, 26-річний, також з численними порізами, госпіталізований в стані середньої тяжкості. Зі зламаною щелепою і численними кульовими ранами в тяжкому стані в лікарні знаходиться 20-річний хлопець.

Поліція затримала чотирьох молодих людей, вони також постраждали. Наймолодший 18-річний учасник бійки був поранений ножем в ногу, іншого зачепило кулею, третьому постріл прийшовся в спину. У одного з хлопців зламаний ніс, інший, 19-річний, має струс мозку.

Відомо, що ножем в груди і плечі петербуржця поранили 19-річний виходець з Дагестану і 20-річний хлопець, який представився "поліцейським" самопроголошеної ЛНР. Бійку кваліфікували як "Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю". Підозрювані затримані на дві доби.

Як повідомляв "Апостроф", п'яні бойовики ДНР спробували пограбувати магазин в населеному пункті Заїченко, після чого зав'язалася бійка з місцевими жителями.