RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Під Черкасами зникла таксистка: опубліковані фото і подробиці від її подруги

У середу, 10 січня, стало відомо, що на трасі Черкаси - Сміла зникла жінка, яка працювала в таксі.

Про це повідомляє vikka.ua.

Відзначається, що зниклу звуть Ірина Петрівна Чуприна, їй 40 років.

За словами дочки таксистки, її мати 7 січня виїхала на автомобілі "Mercedes Vito" білого кольору і на наступний день, 8 січня, на зв'язок не вийшла.

Уточнюється, що під час проведення плану "Перехоплення" на території Черкаської області правоохоронці знайшли автомобіль таксистки, проте жінки в ньому не було.

Як вдалося встановити за допомогою камер відеоспостереження, о 04:00 ранку авто Чуприни в'їхало в Смілу, близько 06:00 покинуло місто, але сама жінка пропала безвісти.

За словами подруги жінки Ірини Кононенко, жителі міста Сміла виявили речі зниклої таксистки.

"Ми розмовляли по телефону о 19:45 7 січня. Вона в цей час вже виїхала на роботу. Була в піднесеному настрої через особисті відносини. Ми дуже близькі з нею: завжди ділилися один з одним і радощами, і горем. Дружимо вже 10 років", - розповіла вона.

За її словами, Чуприна підібрала на дорозі пасажирів 8 січня біля парку "Казка".

"Те, що я чула, це були два міцних високих чоловіки. Це було замовлення на Смілі", - розповіла Кононенко.

Машину таксистки знайшли в Черкасах поблизу колишнього ТРЦ "Екватор" по вулиці Сурікова. За попередньою інформацією, є відеозаписи, на яких видно, як з машини виходили люди.

"Ірина працювала таксистом, як кажуть, за покликанням. Вона дуже сильна за характером людина, вольова. Її поважають колеги та знайомі. Багато людей відгукуються, хочуть допомогти. Але у мене складається враження, що слідство заплутує цю справу", - заявила жінка.

Місцеві жителі Сміли розповіли, що в місті знайшовся мобільний телефон зниклої.

"Вчора, приблизно о сьомій годині вечора біля магазину "Малинка" (на Загреблі) в покинутій стічній ямі було знайдено мобільний телефон цієї жінки. Потім до 9 вечора поліція разом з криміналістами обшукували яр неподалік. Це на місці буддистського храму, який згорів влітку. Вони довго щось фотографували на одному місці. Це те, що я бачила особисто, оскільки живу поруч. Сьогодні вранці приходив слідчий, опитував, чи не чули чого ", - розповіла місцева мешканка Ніна Ткаченко

Згідно з описами, зріст Чуприної - близько 1,75 м. Вона має струнку статуру. Волосся - темно-русяве, очі - сірі.

Фото: vikka.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися важливі подробиці з розслідування вбивства української правозахисниці Ірини Ноздровської.