RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Суд дав великий термін лікарю, який убив зятя смертельною ін'єкцією: опубліковано фото і відео

Комінтернівський районний суд Харкова засудив лікаря-онколога до 10 років позбавлення волі за введення своєму зятю смертельної ін'єкції.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харкова.

У зятя давно не складалися відносини з дочкою, і вони збиралися розлучатися. У зв'язку з цим відносини і з тестем не склалися. У лютому 2015 року чоловік прийшов в квартиру, де проживала дочка з сім'єю. В той момент вдома нікого не було: дочка з дитиною поїхали у справах, а зять ще не повернувся з роботи. Він переодягнувся в непримітний одяг і пішов в гараж чекати чоловіка дочки.

"Коли зять вийшов з машини, зловмисник вколов йому в праве стегно голку зі шприцом і ввів медичний препарат. Чоловікові стало зле. За кілька хвилин до своєї смерті він встиг подзвонити брату і повідомити, що тесть зробив йому ін'єкцію в ногу. Згідно з висновками експертів, причиною смерті 40-річного чоловіка стала серцево-легенева недостатність. Це могло статися в результаті дії міорелаксантів. зокрема, лікарського засобу "Ардуан", який вводять пацієнтам при переведенні їх на штучне дихання і, якщо після введення пре арата не підключений апарат штучного дихання, людина помирає ", - розповіла прокурор Слобідського відділу місцевої прокуратури Вікторія Тугайбей.

Після нападу на зятя чоловік намагався знищити сліди злочину, а вбивство видати за природну смерть чоловіка.

Він перетягнув тіло в безлюдне місце, щоб воно не було знайдено відразу.

Слідство встановило, що обвинувачений був практикуючим лікарем-онкологом і мав доступ до подібних лікарських засобів і заздалегідь підготувався до скоєння вбивства.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Херсонський міський суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на один місяць колишньому російському міністру охорони здоров'я окупованого Криму Петру Михальчевському.