RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

З'явилося відео нового затримання жінки, яка вдарила по голові АТОшніка в Дніпрі

У місті Дніпро знову затримана Марина Меньшикова, яка вдарила молотком по голові учасника АТО, бійця полку спецпризначення "Дніпро-1" Костянтина Кравченка на виставі в Оперному театрі.

На сторінці в Facebook поліції Дніпропетровської області опубліковано відео затримання жінки.

Жінка не відкривала двері поліції. Тому правоохоронці потрапили в приміщення за допомогою співробітників ДСНС, які виламали двері. Після цього Меньшикова була затримана і доставлена у відділення.

Поліцейським жінка розповіла, що носила з собою молоток нібито через те, що отримувала на свою адресу погрози.

Спікер поліції Дніпропетровської області Анна Старчевська пояснила, що справу Меньшикової планують перекваліфікувати на іншу статтю - хуліганство (ч.3). Це дозволить просити для затриманої запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, так як раніше вона втікала з-під домашнього арешту.

У той же час потерпілий від дій Меньшикова Кравченко не вірить у серйозне покарання для сепаратистки, про що він розповів ТСН.

"Вона відсидить якийсь термін за ґратами чи піде під амністію, потім вийде і знову буде перешкоджати. В той раз вона пішла з молотком, в інший – москальські служби підсунуть їй гранату чи вибухівку ", - говорить боєць АТО.

Як повідомляв "Апостроф", відомого артиста зі Львова запідозрили в підтримці бойовиків "ДНР-ЛНР".