RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Вбивство Ноздровської: в мережу потрапило відео погроз правозахисниці

В інтернеті оприлюднили відео погроз українській правозахисниці Ірині Ноздровській від особи, наближеної до родини Россошанських.

Відповідний ролик на своїй сторінці в Facebook розмістив журналіст Володимир Тимофійчук, який був близьким другом убитої.

За його словами, відбувалося все в присутності прокурора київської обласної прокуратури Казбека Тедеєва після судового засідання в Апеляційному суді Київської області щодо смертельної ДТП за участю Дмитра Россошанського, в результаті якої загинула сестра Ноздровської - Світлана Сапатінська.

"Наближена особа до сім'ї Россошанських, яка носила пакети засудженому Дмитру Россошанському, відразу після судового засідання в Апеляційному суді Київської області відкрито погрожує мені, Володимиру Тимофійчуку, журналісту, зі словами: "Друже, бережи окуляри, я тобі кажу!" і Ірині Ноздровській, кажучи: "Чумо, рот свій закрий! Будеш боятися вночі ходити!" - підкреслив журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Юрій Россошанський, підозрюваний у вбивстві юристки і правозахисниці Ірини Ноздровської, розповів про те, що вбив її, не плануючи своїх дій заздалегідь.

Читайте також матеріал "Апострофа": "Друг Ноздровської не повірив, що затриманий її вбивця, і висунув свою версію злочину".