RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Велика аварія у скандального мобільного оператора на окупованому Донбасі: опальний ватажок ДНР зробив невтішну заяву

"Правляча еліта" так званої "ДНР" вирішила не відновлювати функціонування в ОРДЛО оператора мобільного зв'язку Vodafone.

Про це написав на своїй сторінці в соцмережі "ВКонтакте" один з колишніх ватажків бойовиків "ДНР" Олександр Ходаковський, який формально перебуває в опозиції по відношенню до глави "республіки" Олександру Захарченко.

"Не хочу дратувати мешканців, але пройшов компетентний слух, що декому з "верхів" прийшла в голову думка не відновлювати ворожий МТС", - зазначив Ходаковський.

"Я просто нагадаю чотирнадцятий рік: якби не худо-бідно працюють оператори зв'язку, навіть і підконтрольні Україні, ми б були повністю позбавлені можливості комунікації в розпал боїв. Зв'язок і обрушали цілеспрямовано, і перебивали дроти, і зносили снарядами вишки - але який-небудь з операторів все одно давав можливість її підтримувати. Зрозуміло, вона була повністю дискредитована, і обривки наших військових розмов ще довго потім гуляли по мережі, але особливість більшості ситуацій полягала в тому, що поки вони знімуть інформацію з каналу зв'язку, поки передадуть її за призначенням - наказ вже виконувався. І ми, відверто кажучи, дивувалися, чому Україна нас не відключала від зв'язку взагалі", - додав екс-ватажок "ДНР".

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно навколо Vodafone розгорівся скандал після введення компанією нових тарифів для жителів окупованого Донбасу.