RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

ЗМІ повідомили про загадкове зникнення в Польщі заробітчанки з України

У Варшаві (Польща) загадково зникла заробітчанка з України - 43-річна Олена Татарина.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на сестру зниклої Наталю.

За її словами, жінка зникла ще місяць тому, коли пішла з дому і просто не повернулася назад.

"Вона (Олена Татарина, - ред.) проживала зі своїм чоловіком в Польщі у Варшаві. Вони разом поїхали туди на заробітки. Разом вони в шлюбі вже понад 20 років. Ми все це дізналися з його слів. Він нам сказав, що вона не взяла з собою ні телефон, ні документи, ні гроші і просто не повернулася", - розповіла Наталя.

Вона уточнила, що це сталося рано вранці, в той час чоловік Олени нібито ще спав і не бачив, як вона пішла з дому. Згодом він розповів, що жінка пішла в синій куртці і спортивних штанях. Тоді родичі подумали, що, можливо, чоловік і жінка просто посварилися і скоро жінка повернеться, але пройшов місяць, а Олени немає.

"Ми тоді відразу подумали, що, може, посварилися між собою, тому що чоловік випивав і, можливо, вона пішла і ще повернеться. Взагалі ми дізналися, що сестра зникла, коли Людмила (одна з сестер) поїхала в Польщу, а так людина зовсім нам нічого не сказала, тому це теж дивно", - додала вона.

За словами сестри зниклої жінки, спочатку польська поліція взагалі не хотіла братися за цю справу. Вони сказали родичам, що Олена повернеться, потім, що вона десь п'є і прийде додому. Зрушень ніяких не було, поки українське посольство не направило запит в поліцію, і тільки тоді вони відкрили справу.

Уточнюється, що Олена працювала прибиральницею в Варшаві на якогось чоловіка, але достовірно не відомо, на кого і де.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережу розбурхала історія з дивною пропажею студента в Києві.