RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Паша Фенікс: з'явилися нові деталі скандалу навколо одіозного силовика на великому посту на Донбасі

Колишній начальник Горлівського УВС Павло Панасюк, відомий під кличкою "Паша Хаммер", який звільнився з посади директора Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ) в Донецькій області, відновився на цій посаді.

Про це в середу, 17 січня, на своїй сторінці в Facebook повідомив Олександр Білінський.

"Всі видихнули і позабували про Панасюка (після його звільнення, - ред.), але він вирішив боротися за своє чесне ім'я. І подав позов до окружного адміністративного суду про визнання указу про його звільнення незаконним і поновлення його на посаді", - зазначив він .

Білінський уточнив, що позов "Паші Хаммера" розглядала суддя, чоловік якої працював разом з сином Панасюка в одному міськвідділі поліції.

"Загалом, фініш такий. Сьогодні на сайті ДАБІ України знову з'явилося його прізвище - Панасюка поновили на посаді начальника Донецького відділення ДАБІ. Минулий свій пост завершував такими словами: "Тепер буду його називати Паша Фенікс - з його-то здібностями відроджуватися з попелу". Пророчі слова ", - підсумував автор посту.

Як повідомляв "Апостроф", після публікації матеріалу про призначення директором Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції в Донецькій області Павла Панасюка в відомство було направлено запит про причини такого призначення.