RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Стало відомо про жахливий напад ротвейлера на дітей в Кривому Розі: опубліковані фото

У вівторок, 16 січня, в Покровському районі Кривого Рогу на 5-річну дівчинку накинувся ротвейлер, якого господар "відпустив погуляти", незабаром його жертвою стала інша дитина.

Про це повідомляє місцеве видання 0564.ua.

Відзначається, що інцидент стався у дворі будинку по вул. Сеченова. Вранці діти збиралися йти в школу і дитячий сад. Старша дівчинка з молодшою сестрою вийшли у двір, чекаючи маму. У цей час на 5-річну дівчинку накинувся ротвейлер, якого господар відпустив погуляти у дворі без намордника.

"Пес вчепився іклами в ніжку дитини, прокусив зимові чоботи, теплі штанці і практично дійшов до кістки. Дівчинку вдалося вирвати з пащі собаки, її відразу ж відвезли в 8-му міськлікарню", - сказано в повідомленні.

Все це відбувалося на очах 10-річної сестри маляти. Старша дівчинка після побаченого ще довго не могла прийти в себе і півдня не говорила.

"Якби я там була, то задушили власними руками і собаку, і господаря", - зазначила бабуся дитини, на яку кинувся пес.

Через деякий час цей же ротвейлер напав на іншу дитину біля дитячого садка, і туди викликали поліцію, "швидку".

Приїхавши, правоохоронці з'ясували, чия це собака, і дізналися, де проживає її господар. Коли прийшли з'ясувати, чи щеплена собака, двері ніхто не відчинив.

"У дитини зараз, крім глибокої рани на нозі, шоковий стан. Ще не ясно, чи будуть потрібні їй уколи від сказу через укус ротвейлера, якого без намордника і повідка вигулювали у дворі", - підсумували журналісти.

Фото: 0564.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Києвом в результаті нападу собак загинув боєць АТО.