RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Вбивство Ноздровської: у Авакова розкрили важливі деталі слідства

Та доказова база, яка на сьогодні зібрано співробітниками Національної поліції і пред'явлена для подання до суду щодо вбивства правозахисниці Ірини Ноздровської, є незаперечною і не викликає ніяких сумнівів.

Про це повідомив в інтерв'ю "Апострофу" радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

"По-перше, ви знаєте, що підозрюваний визнав свою вину. Так, він не розкаявся, він вважає свій вчинок виправданим, але визнав провину. Під час слідчого експерименту він повністю відтворив хід подій, від точки зустрічі з Іриною, початку конфлікту, словесної перепалки, де спрацював людський фактор - особиста неприязнь, підігріта алкоголем, і почуття помсти ", - сказав Шкіряк.

За словами радника, є результати аналізу ДНК.

"Також проводиться більше 70 криміналістичних експертиз, які за попередніми висновками підтверджують, що до цього злочину причетний саме Россошанський. Вибачте, що поліція в такий короткий термін спрацювала. І останнє, дуже важливе, слідство не завершено. Тому що сьогодні є всі підстави вважати, що були особи, які знали про вчинення цього злочину, але цю інформацію приховали. А це кримінальна відповідальність ", - додав Шкіряк.

Читайте також в матеріалі "Апострофа": В Україні є дуже тонка грань - Зорян Шкіряк про Путіна, протести і гучне вбивство під Києвом.