RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У центрі Києва жорстоко побили іноземного туриста: опубліковані фото

У п'ятницю, 19 січня, вдень в центрі Києва біля Михайлівського собору невідомі жорстоко побили юного туриста з Британії, який прилетів подивитися українську столицю.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила психолог Марія Макуха, яка виявила побитого іноземця.

"О 14:10 натрапила навпаки Михайлівського собору біля вул. Трьохсвятительської, 13 (офіс SCA і т. д.), під самою камерою спостереження, на молодого британського хіпстера з валізкою, який витирав снігом з обличчя кров, сніг в радіусі метра був червоний", - зазначила вона.

За словами Макухи, на хлопця напали троє невідомих.

"Почали чіплятися біля світлофора на Михайлівський - там уже чекали. Жбурнули сніжкою, штовхнули валізу. Хлопець спробував ігнорувати, наздогнали вже на Трьохсвятительській, напали зі спини, почали бити ногами", - розповіла психолог.

Вона уточнила, що іноземець втратив свідомість і не встиг розглянути нападників. Хлопець запам'ятав тільки те, що у одного з нападників була світла зелена куртка.

"Нічого не вкрали, били просто для розваги за нестандартну зовнішність", - додала Макуха.

За її словами, вже через п'ять годин після події іноземець повинен був відправитися назад додому, у нього був квиток на цей же день. Макуха уточнила, що, оскільки ні в швидкої, ні в поліції англійською майже не говорять, вона взялася супроводжувати його в лікарню і далі писати заяву на зловмисників.

"Заяву прийняли не дуже охоче, але все-таки все оформили, довідки з рентгеном надали. Тільки посадила на таксі в Жуляни", - сказала вона, підкресливши, що шукає свідків або відеозаписи події, щоб покарати нападників і не псувати міжнародний імідж країни.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Запорізькій області невідомі скоїли жорстокий напад на літню подружню пару, в результаті чого загинув чоловік, а жінка в стані коми доставлена в лікарню.