RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Загибель відомого волонтера: перші фото і відео з місця трагедії

З'явились перші подробиці про про загибель відомого волонтера Леоніда Краснопольського 4 лютого в ДТП в Дніпрі.

Про це повідомив "Інформатор".

Інцидент стався близько 12.50. За словами очевидців події, автомобілі їхали в попутному напрямку по Набережній Перемоги в бік кільця. Краснопольський, перебуваючи за кермом Kia, здійснював розворот вліво, в цей момент Toyota Prado протаранила автомобіль в бік.

Внаслідок удару ліва сторона кузова була сильно деформована, а Краснопольський отримав травми, не сумісні з життям. Медики, прибувши на місце аварії, констатували смерть.

Краснопольський прожив все життя в Донецьку. До війни на Донеччині чоловік відкрив власне ательє з пошиття престижного чоловічого одягу. Пізніше, під час початку військового протистояння, Леонід з дружиною почали допомагати українським військовим на блокпостах, за що він потрапив в підвали "МГБ ДНР". Після низки допитів Леоніда випустили по обміну і він прийняв рішення переїхати з сім'єю в Дніпро. Там він зайнявся волонтерством.

Читайте також інтерв'ю Краснопольського "Апострофу": "Є люди, які наведуть порядок в Донецьку після його звільнення - волонтер з Донбасу".