RU  UA  EN

Вівторок, 4 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 червня

3 червня

Всі новини

Під Миколаєвом у страшній ДТП розбився колишній топ-чиновник: опубліковані фото

У вівторок, 6 лютого, вранці в Миколаївській області в страшній автокатастрофі загинув колишній заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації, екс-голова Миколаївської облради, депутат обласної ради нинішнього скликання, генеральний директор групи компаній ПАЕК Володимир Луста.

Про це повідомляє місцеве видання niknews.mk.ua.

Відзначається, що автомобіль "Тойота Ленд Крузер", в якому їхав на роботу колишній топ-чиновник, прямував із Снігурівки до Миколаєва. Близько 07:00 ранку біля села Партизанське в Вітовському районі позашляховик на засніженій дорозі винесло на зустрічну смугу, де сталося лобове зіткнення з зерновозом.

"Спотворений легковий автомобіль спалахнув. Володимир Луста та його 33-річний водій загинули. У "КамАЗа" зім'яло кабіну, шофер госпіталізований з важкими травмами", - сказано в повідомленні.

Поліція почала кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 286 КК України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами"). Заплановано низку експертиз.

Фото: niknews.mk.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Херсонській області вантажний автомобіль "ДАФ" протаранив автобус "Еталон", в якому перебували 19 пасажирів.