RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Пішли в хід кувалди: стали відомі нові деталі конфлікту в бізнес-центрі в Києві

Невідомі особи, використовуючи кувалди, димові шашки та обладнання для зварювання, захопили 31-ший поверх торгового центру "Гуллівер" в Києві, де знаходилася редакція газети "Вести".

Про це повідомляє Агентство з Розшуку та Менеджменту Активів (АРМА) на своєму сайті.

"На цю хвилину шляхом фізичного тиску представників компанії-управителя витіснили із приміщень на одному з поверхів будівлі. Невстановленими особами застосовуються димові шашки, внаслідок чого спрацювала пожежна сигналізація. Кувалдами руйнуються вхідні двері, конфлікт загострюється", - писали там про ситуацію станом на 19.00.

Після 21.00 там повідомили, що невстановлені особи продовжують утримувати 31 поверх.

"На цьому поверсі розташувалась редакція газети "ВЕСТИ" та здійснює звідти інформаційну діяльність. Окрім цього, невстановлені особи забарикадувались в приміщеннях 31 поверху та спробували заварити електричною зваркою двері, але були зупинені представниками компанії-управителя", - написали там.

Нагадаємо, АРМА згідно з рішенням Печерського районного суду Києва від 28 вересня 2017 року призначено керуючим усіма нежитловими приміщеннями на 31-33 поверхах бізнес-центру "Гулівер" в Києві. Вони були заарештовані в рамках кримінального провадження проти колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

Як повідомляв "Апостроф", останній раз обшуки в офісі видання "Вести" проходили 15 грудня.