RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Опубліковано нове скандальне відео з одкровеннями моделі Рибки про заступника Медведєва

Модель Анастасія Рибка, яка звинуватила олігарха Олега Дерипаску та віце-прем'єра РФ Сергія Приходька в груповому згвалтуванні, шкодує, що у неї не було близьких відносин з останнім.

Про це вона зізналася в інтерв'ю Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального, відео якого з'явилося на YouTube 21-го лютого, передає ТСН.

"Я шкодую, що не переспала з Приходько. Олег (Дерипаска, російський мільярдер, - прим. "Апострофа") - провокатор, він дуже ревнивий чувак. За його ревнощів потрібно було пару раз хлестануть, щоб він нормально себе поводив. А мені на це не вистачило духу", - говорить модель.

Як розповідає вона, дівчат з ескорт-агентства ніхто не примушує займатися інтимом з клієнтами, часто вони самі цього хочуть.

"Немає такої теми, що ти зобов'язана піти з кимось займатися сексом. Просто дівчата хочуть потім з цими чоловіками мати якісь відносини, хтось хоче утримання, хтось хоче подарунків, тому більша частина від сексу не відмовляється. І додатково за це отримує", - відверто каже Настя Рибка.

Хоча, за словами Рибки, Олега Дерипаску "хочуть всі, навіть безкоштовно", а ось Приходько ні настільки популярний.

"Якби він, як Дерипаска, займався спортом кожен день, не бухав, тримав себе в формі і тонусі, його теж би хотіли. А так як він не така няшка, як Олег ...", - сказала Рибка.

При цьому Рибка наполягає на тому, що Приходько бере більше не красою, а поведінкою справжнього чоловіка.

"Приходько насправді цікавий чувак, у нього більше мужності, ніж у Дерипаски, він веде себе як чоловік. Таких хочеться, такі подобаються", - говорить вона.

Як повідомляв "Апостроф", після скандалу, що розгорівся деякі користувачі припускали, що Рибку можуть вбити, але як бачимо на поверхню спливають все нові і нові подробиці, а сама модель показує в соцмережі відверті фото.