RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

В Одесі невідомі захопили санаторій: опубліковано фото

В Одесі близько 70 співробітників приватної охоронної фірми з ломами та арматурою в руках близько 07:00 увірвалися в санаторій "Лермонтовський". Вони захопили адміністративну будівлю і не пускають працівників санаторію на роботу.

Про це повідомляє "Думська".

"Загарбниками керує представник державного підприємства (санаторій оспорюють один у одного Міністерство юстиції і "Укрпрофоздоровниця", - "Думська"), який стверджує, що вони діють законно. Але на сьогоднішній день є що вступило в силу рішення, яке скасувало передачу здравниці Мін'юсту. Не маючи можливості зайти законним шляхом, державне підприємство скоює злочин при потуранні поліції. Поліція тягне час", - сказав адвокат Ілля Халдай, який захищає інтереси чинної адміністрації санаторію.

Сам директор санаторію Дмитро Антипов заявляє, що загарбники відключили "Лермонтовський" від електропостачання, що повністю паралізувало його роботу.

"Ми цілорічний санаторій, у нас зараз лежать люди після інсультів, інфарктів, співробітники не можуть пройти на роботу. На жаль, свавілля триває", - говорить Антипов.

На місці інциденту присутні поліцейські, прибічники "Укрпрофоздоровниці", а також велика група чоловіків, які ховають обличчя.

Близько 10:00 загарбників витіснили за межі санаторію, трьох з них затримали і посадили в автозак. Між активістами і чоловіками спортивної зовнішності назріває зіткнення. Поліція вдається стримувати боку.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі поліція затримала зловмисників, які викрадали елітні автомобілі.