RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Йдемо в Європу: мережу обурили моторошні фото і відео з лікарні в Києві

Користувачів мережі обурили жахливі умови в міській клінічній лікарні №6 в Києві.

Відповідні знімки і відео в співтоваристві "Мій Відрадний" в Facebook розмістила Катерина Воропаєва.

За її словами, в цю лікарню потрапив її чоловік з попереднім діагнозом "запалення легенів".

"І тут почався самий морок! Відділення (лікарні, - ред.) до стін і стільців просякнуте запахом смітника! Без перебільшення! Хворі лежать прямо в коридорі! А в палатах благополучно відпочивають бомжі, я, звичайно, згодна, що це теж люди і, можливо, навіть погоджуся з тим, що у відділенні не вистачає місць для всіх хворих, але... Якщо не вистачає місць, то навіщо везти тоді в цю лікарню!" - написала вона.

За словами Воропаєвої, ліжка, на яких лежать хворі, поламані. Її чоловікові і зовсім довелося спати на лавці в коридорі.

"Санітарки і медсестри розмовляють з хворими пенсіонерами так, ніби вони покидьки суспільства, вибачте за грубість! Ніби вони прийшли до них додому! На моїх очах сьогодні медсестра намагалася обдурити хвору пенсіонерку, сказавши, що її тиск в нормі", - додала автор посту.

Крім того, виявилися, що лікарі ще й неправильно поставили діагноз.

"До речі, вранці чоловікові переробили рентген і сказали, що запалення там немає. А звичайний бронхіт. Ось тобі і медицина в Україні! Соромно, товариші!" - підсумувала Воропаєва.

"Йдемо в Європу", "Який жах", "Я в шоці! Депутатів замість "Феофанії" сюди привозити на лікування - і відразу все зміниться!" - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережу жахнули фотографії дитячої лікарні в Запоріжжі.