RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Хмельницькій області спецназ затримав відомого "злодія в законі": опубліковано фото

Вчора, 26 лютого, у Хмельницькій області правоохоронці затримали "злодія в законі" Сергія Лисенка на прізвисько "Льора Сумський".

Про це повідомив заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

"До речі, цей «вельможний» аксакал їхав до виправного закладу, який знаходиться на території області, щоб чинити, на його думку, свій «праведний» суд, але не доїхав", - зазначив Аброськін.

Відзначимо, що "Льора Сумський" фактично є найбільш значущою фігурою в кримінальному світі України. У ЗМІ фігурувала інформація, що він курирує українські місця позбавлення волі, маючи в багатьох колоніях своїх "смотрящих", а також бере участь у розв'язанні спорів і конфліктів в кримінальному середовищі. "Льора Сумський" деякий час проживав у Москві, у РФ він заручився підтримкою ряду російських кримінальних авторитетів.

Звернемо увагу, що Сергія Лисенка за останні вже неодноразово затримували правоохоронці, але через деякий час відпускали.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно у Києві правоохоронці затримали грузинського "злодія в законі" на прізвисько "Гега Озургетський" і видворили його з України.