RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Стало відомо про затримання СБУ переговірника Рубана: в мережі розкрили скандальні деталі

У четвер, 8 березня, Служба безпеки України затримала керівника українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, який спробував провезти через кордон меблі, в якій була прихована значна партія зброї.

Про це повідомляють користувачі в соціальних мережах.

Згідно з даними, оприлюдненими в соцмережах, але поки офіційно непідтвердженими, Рубана затримали на пункті пропуску "Майорськ" при спробі перевезти з непідконтрольною території пристойну партію зброї.

"Багатьом відомий в своїй дивовижної здатності привласнювати собі звання "генерала-обмінника", "героя-визволителя" Рубан Володя (він же Гарбузюк) "залетів" під можливість поповнити "обмінний фонд України" ... він був затриманий нещодавно в Майорську нашими спецслужбами", - написала на своїй сторінці в Facebook волонтер Гайде Різаєва.

"Рубана пов'язали. Зі святом, дівчатка!", - написав у своєму Twitter журналіст Олег чолах.

"Ну раз вже "засвітили", то скажу. Ту партію зброї, що внизу супроводжував він (Рубан, - прим."Апострофа") особисто", - йдеться в повідомленні на сторінці блогера під ніком IgorGirkin в Twitter.

У співтоваристві Nova Gorlivka в Facebook навіть опубліковано фото паспорта керівника українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус".

Як повідомляв "Апостроф", раніше Володимир Рубан розповів, яким чином можна вирішити конфлікт на Донбасі за місяць.