RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Затримання Рубана: в мережі з'явилися нові несподівані подробиці

Затримання керівника українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана вже намагаються зам'яти, чинячи тиск на адміністрацію Президента.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав волонтер Мирослав Гай.

"Уже йде тиск на адміністрацію Президента, що б відмазати Рубана - фейкового генерала і контрабандиста, який 4 роки перевозить зброю в мирну Україну. Він виконує брудні доручення РФ через Медведчука - робить під Києвом збройові схрони і впроваджує агентів Кремля. Якщо його відпустять, то ми відразу дізнаємося, хто працює на Путіна", - пише він.

Треба сказати, що затримання скандального переговірника підтвердив і генеральний прокурор України Юрій Луценко, залишивши коментар під однією з публікацій Гая в Facebook, і назвав подію "невипадковим затриманням".

Також цей інцидент підтвердив на своїй сторінці в Facebook і заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

"Ось так ... На КПВВ затриманий Рубан. Під видом переселенця, цей "генерал" намагався провезти цілий арсенал зброї, що був прихований в меблях. Я офіційного підтвердження ще не отримав", - уточнив він, супроводивши цим текстом фото арсеналу зброї, який намагався перевезти затриманий.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилося відео затримання Володимира Рубана і його фото в наручниках.