RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У мережі обрали найкрасивішу військовослужбовця ЗСУ: фото і вражаюча історія про переможницю

В Україні вперше відбувся фотоконкурс "Miss Military Fantasy", в якому 124 жінки-військові Збройних сил України (ЗСУ) змагалися за звання найкрасивішої.

Про це йдеться на сторінці "Бойовий бюлетень" в Facebook.

"Перший в історії Збройних сил України фотоконкурс "Miss Military Fantasy"- завершено. На сторінках "Бойового бюлетеня" "Народжені вільними" ми побачили 124 українські амазонки... Переможницею фото-конкурсу "Miss Military Fantasy" в 2018 році стала старший солдат Ольга Бенда, за яку віддали свої голоси 16 203 наших читачів", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що Ольга працювала кухарем в 72-й бригаді імені Чорних Запорожців. У 2017 році вона перебувала на передових позиціях сил АТО в районі Авдіївки. Там дівчина потрапила під ворожий обстріл і їй пошкодило ногу, яку довелося ампутувати.

"До поранення захоплювалася кулінарією, легкою атлетикою, волейболом. Після поранення з'явилися нові захоплення - вишивка, плетіння бісером. Також багато часу приділяю вихованню сина", - розповіла вона

Незважаючи на серйозне поранення, Ольга змогла повернутися до нормального життя. Коли її самопочуття покращилося, вона знову поїхала в АТО, проте вже в якості волонтера.

"Пішла б я служити в армію, знаючи, що так трапиться? Так, без сумніву. Нехай я втратила ногу на фронті, але зате багато знайшла: зустріла коханого (гранатометчик 72-ї бригади Олександр Бенда - ред.), вірного чоловіка і вірних друзів-побратимів. Знаєте, військове братство - це щось особливе, дуже міцне. У мирному житті таких стосунків, напевно, не існує", - сказала вона.

Уточнюється, що після поранення дівчина вирішила здобути вищу освіту і тепер навчається на другому курсі Одеської національної академії зв'язку. Одночасно з цим працює в столичному військкоматі.

"Я дуже сподіваюся, що з часом повернуся до спорту. Моя мрія - гідно представити Україну в наступних "Іграх нескорених" (Invictus Games). Моє гасло - "Ніколи не здавайся", - запевнила дівчина.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі розкрили нові резонансні деталі загибелі військового медика в зоні АТО і показали її фото.