RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Резонансне ДТП в Харкові: Зайцева не змогла пояснити перевищення швидкості, а Дронов відмовився від показань

12 березня в Харкові пройшло чергове засідання суду у справі про криваву аварію на вул. Сумській, в якій загинуло 6 осіб.

Про подробиці засідання повідомляє ТСН.

На засіданні планувалося заслухати показання двох обвинувачених у справі, Олену Зайцеву і Геннадія Дронова.

Зайцева, яка була за кермом Lexus, що влетів у натовп людей на пасажирському переході, в черговий раз попросила вибачення у родичів загиблих і заприсяглася більше ніколи не сідати за кермо. Також вона розповіла, що відбувалося безпосередньо в момент аварії.

"Після того, як Volkswagen протаранив мій автомобіль, машину нахилило набік, перевернуло, я перелетіла на пасажирське сидіння. У цей час я не керувала автомобілем і його винесло на людей", - розповіла Зайцева.

Вона визнала, що рухалася з перевищенням швидкості. На питання родичів загиблих, чому перевищила швидкість, відповісти не змогла.

Дронов же відмовився давати свідчення, пославшись на Конституцію України. Він наполягає, що розповість все тільки після того, як допитають усіх свідків. Водій Volkswagen, що врізався в Lexus, як і раніше не визнає себе винним в аварії.

Нагадаємо, що в лютому з обвинувального акта щодо Олени Зайцевої "зникли" згадки про опіати, виявлені в її організмі після аварії.