RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Стало відомо про обмеження бойовиків ЛНР для мирних жителів на поїздки з окупованого Донбасу

З сьогоднішнього дня, 12 березня, бойовики "ЛНР" заборонили попередній продаж квитків на автобуси з Луганська на підконтрольну територію в Україні Станицю Луганську.

Про це повідомляє LIGA.net з посиланням на місцевих жителів.

"Намагалася купити квиток на 14 березня, але не змогла. Сказали, не продають, натовпи людей на автовокзалі", - каже мешканка Луганська.

Інше джерело говорить, що продаж квитків припинена поки що на два дні.

"Ніхто нічого не пояснює. Вони просто знущаються над нами, багато хто намагається виїхати в порядку живої черги", - зазначив він.

Крім цього, говорить ще одна мешканка Луганська, бойовики "вставляють палиці в колеса", скасувавши маршрутки з кварталу 50 років Жовтня до лінії розмежування в Станицю Луганську.

"Це жесть. Щоб дістатися в Станицю вранці, потрібно встати у 04:00, виїхати тільки на автовокзал, записатися в чергу, потім купити квиток, за списком зайти в автобус, і тільки тоді ти зможеш бути на пункті пропуску до моменту відкриття", - скаржиться луганчанка.

За її словами, бойовики заборонили приватному транспорту і таксі проїзд у бік лінії розмежування, туди можна дістатися тільки на автобусах, які слідують з автовокзалу. Жінка додала, що багато людей перетинають лінію розмежування, оскільки працюють в Станиці Луганської або ж за продуктами.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в Луганську бойовики влаштували чергову "чистку" серед "чиновників".