RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Де в Україні чекати похолодання і снігопадів: синоптик дала прогноз на вихідні

У суботу, 17 березня, в Україну прийде активний циклон з Середземномор'я, який принесе з собою штормовий вітер і снігопади.

Про це в Facebook повідомляє синоптик Наталія Діденко.

"Дощі - вночі на південний захід, вдень задощить на сході, а у північні та західні області України прийдуть снігопади та хуртовини. У центральних областях - дощі та мокрий сніг, залежно від температури повітря", - прогнозує синоптик.

За словами Діденко, в північній і західній частині країни 17 березня похолоднішає до -2-8 градусів. У центральній частині стовпчики термометрів коливатимуться від 0 до +5 градусів. На сході України потеплішає до + 3 + 9 градусів, на півдні - + 8 + 15 градусів.

"Завтра вдень найінтенсивніші опади пройдуть на Сході та північному сході - дощ та мокрий сніг, на решті території опади залишаться, але послабшають. На Одещині, Миколаївщині, у Кіровоградській та Вінницькій областях вдень 17-го березня опади припиняться. Проте вже вночі 18-го березня південна частина зазнає впливу чергової повітряної маси із опадами та сильним вітром", - попереджає Діденко.

У столиці вночі очікуються снігопади і хуртовини. Опади послабшають днем в суботу. При цьому стовпчики термометрів опустяться до 5-7 градусів нижче нуля.

"У неділю у столиці перерва із сильними опадами, проте мороз та вітер втримаються. А в понеділок. 19-го березня, знову в Києві почне підсипати снігом", - повідомляє синоптик.

Також читайте матеріал "Апострофа" з прогнозом погоди на весь березень - Погода на 8 березня і всі вихідні: без сюрпризів не обійдеться.