RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Самогубство легендарного українського льотчика-героя АТО: журналісти дізналися важливі подробиці

Причинами самогубства виконуючого обов'язки директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт", Народного героя України Владислава Волошина могли бути проблеми, які виникли під час ремонту аеропорту.

Про це повідомляє видання "Новости-N" з посиланням на одного із співробітників аеропорту, який був близько знайомий з Волошиним.

За його словами, ситуація з ремонтом аеропорту залишається складною, перш за все, з причини проблем у системі фінансування. Зокрема, залишається невирішеним питання з заборгованістю за вже виконані роботи перед ВАТ "Жилпромстрой-8" на суму понад 20 млн грн.

Крім цього, одна з миколаївських фірм виграла тендер на проведення електромонтажних робіт в аеропорту на суму близько 60 млн грн. Фірма отримала передоплату у розмірі 10 млн грн і виконала значну частину робіт. Однак, нещодавно надійшла вказівка більше грошей фірмі не платити, а укласти договір з іншим підрядником.

У свою чергу, заступник голови Миколаївської ОДА Валентин Гайдаржи не знає, що могло стати причиною самогубства Владислава Волошина.

"Я в п'ятницю ввечері з ним спілкувався на нараді, розглядали робочі питання, жодних навіть найменших натяків, передумов, що щось у нього не в'яжеться, не ладиться, не було. Нічого такого, стандартне нараду, на якій, скажімо так, розглядали усі робочі питання, пов'язані з отриманням сертифікації. Нічого екстраординарного, навіть натяку на те, що щось не виходить, не було", - зазначив Гайдаржи.

Також він додав, що не помітив у поведінці Волошина нічого такого, на що варто було б звернути увагу.

"За час нашого знайомства він практично завжди був в однаковому настрої і стані. Нічого такого, щоб можна було б на щось би акцентувати увагу за його станом, такого не було", - говорить заступник голови Миколаївської ОДА.

Нагадаємо, в липні 2017 року на сайті "Цензор.НЕТ" була опублікована розповідь Владислава Волошина про те, чому він вирішив звільнитися зі збройних сил.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно стало відомо про самогубство співробітника поліції на посту біля резиденції президента України Петра Порошенка.