RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Самогубство українського льотчика Волошина: з'явилися важливі відомості про розслідування

Розслідування смерті в.о. директора миколаївського аеропорту, військового льотчика, Народного героя України Владислава Волошина проводиться за статтею "умисне вбивство".

Про це 19 березня повідомили в поліції Миколаївської області.

"З метою повного та неупередженого розслідування справу направлено до Слідчого управління ГУНП України в Миколаївській області. Будуть розглянуті всі можливі версії і з'ясовано, що могло стати причиною трагедії. Зараз розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК "Умисне вбивство", як того вимагає процедура в подібних випадках. Проводяться слідчі дії", - сказано в повідомленні.

Речниця поліції Миколаївській області Олена Бережна в коментарі "Українській правді" повідомила, що слідчі вивчають листування Волошина з працівником аеропорту, де Волошин каже про наміри покінчити з життям.

"Це листування, яка була, це людина, яка працювала в аеропорту", - сказала представник поліції.

На питання, чи може розглядатися версія залякування або схиляння до самогубства, Бережна сказала, що будуть вивчені всі версії.

"Слідство встановить слідчого, який буде займатися цією справою, і повідомляти хід слідства, я зможу лише з його дозволу, як це визначено законом. Справа уже на особливому контролі. Ми будемо озвучувати всю інформацію, яку можна буде оприлюднювати, бо розуміємо, що це суспільно важлива інформація", - повідомила речниця.

Як повідомляв "Апостроф", журналісти дізналися про проблеми, які могли стати причиною самогубства Волошина.