RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Загибель екс-депутата в Запоріжжі: з'явилося відео з камер спостереження і дивна версія поліції

Правоохоронці спростовують вбивство колишнього депутата Генічеської райради, вчителя фізкультури Щасливцевської школи Костянтина Гурулева з метою пограбування, але у версії, озвученої правоохоронцями, з'явилися нестиковки з версією родичів і знайомих загиблого.

За даними камер відеоспостереження, вилучених правоохоронцями, 12 березня з 15-ї години Гурулев перебував на залізничному вокзалі Запоріжжя. У той же час, за словами знайомих, на зв'язок з родичами, які намагалися йому додзвонитися весь цей час, він не виходив, телефон був відключений.

"З поля зору камер відеоспостереження громадянин не зникав. 13 березня близько опівночі чоловікові викликали швидку допомогу. Його в стані алкогольного сп'яніння без видимих тілесних ушкоджень медики супроводили до автомобіля швидкої. Громадянина з особистими речами доставили в лікарню. Поліцейські в медичному закладі вилучили рюкзак з особистими речами і фотоапаратом, банківські картки та сумку з документами померлого", - уточнили в прес-службі ГУ Національної поліції України в Запорізькій області.

У той же час родичі стверджують, що ніяких речей при ньому не було, хоча оскільки він прямував до Туреччини, гроші і речі, природно, він брав з собою.

Неточності у версії правоохоронців помітили і користувачі в Facebook, які тут же стали коментувати пост на сторінці Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

"Що то м**ти каламутять, а куди поділися документи, цінності ... депутат загиблий адже збирався летіти до Туреччини!! Та й як він міг стояти біля кас з проломленим черепом!!!" - пишуть вони.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, родичі і знайомі загиблого Костянтина Гурулева озвучили свою версію того, що сталося.