RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

З'явилися фото і відео прощання з легендарним льотчиком Волошиним в Миколаєві

Вранці в середу, 21 березня, відбулася церемонія прощання з Героєм України, льотчиком, а останнім часом виконуючим обов'язки генерального директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт" Владиславом Волошиним.

Про це повідомляє Новини N.

Попрощатися з легендарним льотчиком в ритуальний зал Миколаївського бюро судово-медичної експертизи і покласти квіти до труни Героя України прийшло багато людей: колеги, військовослужбовці, активісти, небайдужі громадяни. У самому залі була виставлена почесна варта.

Прощання проходить в повній тиші.

Була інформація про те, що представники радикальних сил мають намір не пустити співробітників Миколаївської облдержадміністрації в тому випадку, якщо хтось із них захоче прийти попрощатися із загиблим, однак цього не сталося.

"Таке бажання є, але намірів немає", - сказав журналістам глава місцевого відділення партії "Свобода" Демид Губський.

На похорон прийшла низка представників місцевої влади, серед них керівник апарату Миколаївської ОДА Юрій Гранатуров, віце-мер Юрій Степанець і глава облради Вікторія Москаленко.

Після прощання тіло Волошина відвезуть до Одеси на кремацію, після чого його прах буде відправлений на батьківщину, в Луганську область.

Нагадаємо, не так давно "Апостроф" писав про основні версії причин самогубства льотчика Владислава Волошина.