RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Не всі люди вміють бути такими: мережу зворушив пост і фото собаки, який захищав свою господиню до кінця

Користувачів інтернету зворушив пост про собаку в Дніпрі, який не підпускав нікого до своєї померлої господині, намагаючись захистити жінку.

Відповідна публікація розміщена на сторінці "КП "Зооконтроль" ДМР" в Facebook.

"Сьогодні вранці надійшов дзвінок від патрульної поліції з проханням допомогти відловити собаку, яка не давала підійти до трупа жінки. Приїхавши на місце, застали картину, від якої холоне кров: біля двору лежить жінка, а на ній стоїть собака і кидається на кожного, хто наважиться підійти", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що ні патрульні, ні бригада швидкої допомоги не змогли наблизиться до жінки ближче ніж на 10 метрів. Незабаром собаку відловили і доставили на базу. Тварина в страшному стресі і, швидше за все, розуміє, що втратила свою господиню назавжди.

"На фото без слів все зрозуміло. Цей вірний пес захищав свою господиню до останнього, на таке здатні тільки тварини", - додали в пості.

"Не всі люди вміють бути такими ... Тварини віддані і вірні до кінця", "Після всього пережитого так хочеться, щоб у нього з'явився новий люблячий господар, який зможе йому допомогти знову стати щасливим псом!" - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі опублікували відео порятунку пса з даху саркофага "Укриття-2", який закриває злощасний четвертий енергоблок АЕС у Чорнобилі.