RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Скандальний нардеп влаштував бійку в Раді через металошукач: опубліковано відео

Народний депутат Володимир Парасюк мав труднощі з проходженням недавно встановлених металошукачів при вході в парламент і спробував пройти силою.

Відповідне відео опубліковано на Facebook сторінці Андрія Дзіндзі.

Після того, як нардеп зайшов в Раду, він відмовлявся пройти перевірку металошукачем і почав грубити охороні. На вимогу показати, на що саме зреагував металошукач, Парасюк відмовився це зробити і спробував пройти, при цьому зіткнувшись з охоронцем.

Пізніше Парасюк все таки погодився на перевірку і навіть зняв ремінь з себе, повісивши його на шию одному з охоронців. Однак металошукач щось знаходив у його сумці, яку він також спершу не хотів відкривати, але потім продемонстрував її зміст. Там був кабель до зарядки телефону, ноутбук, паспорт, ключі та інші дрібні особисті речі.

Він розповів співробітнику держохорони, що закон України не дозволяє оглядати депутатів і заявив, що не буде відходити ні в які приміщення для огляду.

"Я не хочу цього робити, тому що ви не маєте ніякого права ... Вони сказали зайти мені в кімнату і роздягнутися, щоб провести поверхневий огляд", - сказав Парасюк.

Охоронець відповів, що у нардепа знаходиться в кишені щось, що викликає реакцію металошукача. У зв'язку з цим його і попросили погодитися на огляд. Парасюк в свою чергу пояснив, що це пікав ремінь.

Нагадаємо, що не так давно із залу Верховної Ради вивели депутата Надію Савченко, підозрюючи, що у неї були при собі гранати і пістолет.