RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Під Дніпром розгорається скандал через розстріл чоловіком тварин: опубліковано відео

У населеному пункті Кулебівка Дніпропетровської області місцеві жителі скаржаться на чоловіка, який з пневматичної зброї розстрілює домашніх тварин.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Люди розповідають, що їх сусід поранив близько 10 котів і собак і вбив трьох тварин. Коли одна з жінок, чий пес був убитий, прийшла дізнатися причину агресії, стрілок спустив на неї своїх собак. Також повідомляється, що він кілька разів спускав собак на перехожих, в тому числі і на дітей.

Чоловік, який тримає в страху своїх сусідів, одружений і виховує двох дітей. Він відмовляється від спілкування з журналістами. По телефону він сказав, що не стріляв у тварин і поклав слухавку. Не можуть знайти на нього управу і поліцейські - чоловік просто не відчиняє їм двері. При цьому правоохоронці все ж збираються відкрити кримінальне провадження за статтею "Жорстоке поводження з тваринами". Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує штраф в 850 гривень або арешт на півроку.

Як повідомляв "Апостроф", під Києвом виявлено приватний будинок, двір якого використовується аферистами для утримання вкрадених собак. При цьому тварини утримуються там в жахливих умовах.