RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

На екранах тільки Путін: в мережі вказали на разюче мовчання росТБ з приводу трагедії в Кемерово

Жахлива трагедія в торговому центрі "Зимова Вишня" в Кемерово, в результаті якої загинула щонайменше 51 людина, обійшла стороною увагу центральних російських телеканалів.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Юрій Бутусов.

"На каналі" Росія "в прайм-тайм фільм про мудрого і доброго керівника В.В. Путіна - ось скріншот. І навіть на програмі Соловйова пожежа не стала подією, хоча про десятки жертв вже було відомо на час початку ефіру. На Першому каналі в прайм йшла гра "Що? Де? Коли? ", На НТВ - кіно, трансляції ніхто не перервав. Адже в Росії все добре, там давно перемогли підлих "зрадофілів", і в ЗМІ працюють тільки відповідальні" державники ", які, звичайно, не будуть затьмарювати ефір негативними новинами ввечері в неділю", - йдеться в повідомленні.

Також звернув увагу на мовчання російських телеканалів відомий російський блогер Ілля Варламов.

"Тут деякі не розуміють, що поганого, що федеральні канали не поміняли ефірну сітку через найстрашнішу трагедію за останній час. Звичайно, що тут такого? Десятки дітей загинули, навіщо псувати настрій народу, краще серіальчік, чо там у хохлів. Ви, головне, не переживайте ", - написав Варламов.

Всі подробиці пожежі до торговельному центрі "Зимова Вишня" читайте в матеріалі "Апострофа".