RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

В Києві влаштували напад на охорону польського посольства: опубліковане фото

У неділю, 26 березня, в Києві ввечері двоє невідомих з кулаками атакували нацгвардейца, який знаходився на посту біля посольства Республіки Польща.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Як стверджується, близько 22:55 в поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Богдана Хмельницького невідомі побили нацгвардійця, який несе службу з охорони дипломатичної установи.

Незабаром був затриманий 27-річний чоловік, громадянин іншої держави, якого підозрюють у скоєнні вказаного кримінального злочину. Пошуки його напарника тривають. Від надання будь-яких пояснень чоловік відмовився, посилаючись на статтю 63 Конституції України.

Встановлено, що між військовослужбовцям та нападниками перед бійкою виник словесний конфлікт. Також за попередньою інформацією, нападники перебували в стані алкогольного сп'яніння.

Слідчі Шевченківського управління поліції почали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. В даний час встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше в березні в Києві сталася масова бійка в одному з ресторанів столиці.