RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Росії прямо заявили про бажання знищити Україну: опубліковано відео

Екс-ватажок "ДНР", російський політтехнолог Олександр Бородай відкрито заявив про бажання знищити Україну, яка нібито "є антилюдською псевдодержавою".

Відповідну заяву він зробив під час збору "регіональних командирів союзу добровольців Донбасу", що проходив у Підмосков'ї (Російська Федерація).

За словами Бородая, чим більше триває конфлікт на Донбасі, тим менша ймовірність того, що він буде врегульований мирним шляхом.

"Власне кажучи, з нашої точки зору, іншим шляхом, крім військового, даний конфлікт не може бути вирішений. Ми не хочемо цього, ми не прагнемо до цього, але ми розуміємо, що це - досить об'єктивна реальність", - сказав він.

Терорист підкреслив, що потрібно бути готовими до силового вирішення конфлікту.

"Таке псевдодержава як Україна, в кінцевому підсумку, повинна зникнути з карти, тому що зараз ця держава антилюдська і за своїм характером вона русофобська, незважаючи на те, що Київ є, був і буде матір'ю міст руських", - заявив Бородай.

На відео з 01:55

Варто відзначити, що на його заяву бурхливо відреагували в мережі.

"Повинні зникнути такі рила, як Бородай - так реальніше", "Бородай - клоун", "За тобою ще приїде ліфт... Моторола вже чекає на тебе", "Іди в ліфт", "Не сміши людей", "Коли його вже в ліфті покатають", - пишуть в інтернеті.

Нагадаємо, раніше журналіст Денис Казанський заявив "Апострофу", що єдиний шлях змусити Росію піти з Донбасу - значне посилення санкцій.