RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

На західній Україні розігрався скандал через застілля вихователів у дитячому садку: опубліковано відео

У місті Сторожинець Чернівецької області розгорівся скандал через те, що під час тихої години персонал дитячого саду влаштував собі застілля.

Про це повідомляє ТСН.

Відзначається, що "видала" всіх дочка іменинника, яка знімала святкування батьківського ювілею і транслювала його в мережу.

Так, привітати оператора котельні з ювілеєм зібрався весь персонал, тому що він - єдиний чоловік у жіночому колективі. Після офіційної частини виховательки, керівництво і іменинник підійшли до святкового столу, накритого в актовому залі. Там були горілка і вино.

За даними журналістів, стрім побачила депутат міської ради Світлана Грендей. Вона підкреслила, що не відразу повірила своїм очам.

"Спочатку я слухала текст привітання, потім зрозуміла, кому воно, а потім побачила красивий стіл. Це було просто те, що не допускається в даних установах", - заявила Грендей.

Жінка розповсюдила трансляцію, щоб її побачило якомога більше людей, і запитала в коментарях, в якому розважальному закладі це відбувається. Однак її видалили з друзів, потім було видалено і відео.

Уточнюється, що Грендей зберегла відео застілля як доказ для комісії з управління освіти. Там кажуть, що випадок кричущий, але одиничний.

"Директор закладу покарана. Це неприпустимо, такого зовсім не можна допускати. Застілля - це повинно відбуватися за межами навчального закладу", - заявив начальник відділу освіти Сторожинецької міської ради Андрій Гакман.

У той же час в садку виправдовуються, що 60 років - це кругла дата, і не привітати співробітника вони не могли, але більше проводити подібних заходів не будуть.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Києвом розгорівся скандал через побиття дитини завідувачкою дитсадка.