RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Навіть тут в камуфляжі: соцмережі розгнівали фото траурного мітингу з дітьми в Криму

В Інтернеті опублікували фотографії траурного мітингу в окупованому Криму, в Євпаторії, присвяченого жертвам трагічної пожежі в кемеровському ТЦ "Зимова вишня". Деякі з дітей, які прийшли на мітинг, чомусь були одягнені у військову форму.

Відповідні фото розміщені на Twitter сторінці "Кримський бандерівець".

Нагадаємо, що в російському Кемерово в згорілому торговому центрі "Зимова вишня" загинуло 64 людини, серед яких багато дітей.

Коментатори дивуються, навіщо на мітинг, присвячений загиблим дітям, приводити, знову ж таки, дітей у військовій формі: "У голові крім війни нічого немає. Мета воювати і виживати, а не будувати краще майбутнє", "Ну а чого? Хлопчикам вже років по 13 ... через 5 років вже на Донбас "добровольцями" відправлять, пора морально готувати", "Кремлівська пропаганда продовжує випускати промені смерті".

"Це путінюгенд (юнармія). Вони в цьому камуфляжі і в бенкет, і в світ, і в добрі люди. В залежності від регіону форма різна", - пояснює один з користувачів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 27 березня, в Москві пройшла багатолюдна акція пам'яті жертв пожежі в ТЦ "Зимова вишня" в Кемерово, на якій люди скандували "Путіна у відставку".