RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Резонансне самогубство льотчика Волошина: губернатор Савченко прийняв несподіване рішення

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко звернувся до президента Петра Порошенка з проханням про тимчасове припинення повноважень на час розслідування обставин самогубства легендарного льотчика Владислава Волошина.

Про це він заявив на брифінгу в Києві в ефірі телеканалу "112 Україна".

"18 березня стався трагічна подія: загинув тимчасово виконуючий обов'язки керівника міжнародного аеропорту Владислав Волошин. З цього приводу лунає достатньо різного роду гасел. Щоб уникнути будь-яких спекуляцій, я прийняв таке свідоме рішення. Заяву я написав, її зареєстровано 30 березня, номер 323 193 43 01", - сказав Савченко.

За словами керівника області, він попросив усунути себе на весь час слідства.

Раніше радник голови Миколаївської ОДА говорив, що Савченко знаходиться на лікарняному і не з'явиться на роботі дві-три тижні.

"Це так", - підтвердив чиновник.

"Я більше скажу. Я з 5 березня був відсутній в Миколаївській області. В зв'язку з цими подіями я перервав перебування за кордоном, приїхав. Сьогодні сподіваюся, що у мене буде можливість завершити ті речі, якими я займався", - сказав Савченко.

Також він заявив: "Будь-які інсинуації я відкидаю ... Я сподіваюся, що влітку ми таки відкриємо Миколаївський аеропорт".

Нагадаємо, раніше, 29 березня, в Миколаєві під будівлею ОДА пройшов мітинг з вимогою відсторонення Олексія Савченко на час розслідування загибелі Владислава Волошина.