RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Якою буде погода в Україні на великодні свята: синоптики дали прогноз

Закінчення Страсного тижня і великодні свята в Україні будуть по-справжньому теплими.

Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Так, у четвер, 5 квітня, прогнозують суху, сонячну і теплу погоду по всій Україні.

Відзначається, що температура повітря в усіх регіонах країни буде +14+18. Місцями до +20. Хоча в окремих регіонах східних і північних областей вночі температура все ще буде опускатися до +2 тепла.

У п'ятницю, 6 квітня, синоптики прогнозують дощі в західних областях України, а також на півночі країни. Температура повітря через хмарність і дощі дещо знизиться.

По всій Україні повітря прогріється до +14+17 градусів. На сході, в частині центральних областей та на півдні країни буде сонячно.

У суботу, 7 квітня, тепло і сонячна погода знову повернуться на всю територію України. Температура повітря в різних областях країни істотно різнитися не буде. У середньому повітря прогріється до + 14+16 градусів, на півдні до +18.

У пасхальну неділю, 8 квітня, також прогнозують теплу і сонячну погоду. Дещо потеплішає на заході, сході і півночі України. У середньому повітря прогріється до +15+18 градусів. Дощів не передбачається.

Понеділок, 9 квітня, продовжить радувати теплом і сонцем. Найтепліше буде на західній Україні. Там стовпчики термометрів піднімуться до +21 градуса. На півночі, півдні, в центрі та на сході країни буде від +15 до +19 тепла. Опадів не передбачається.

Як повідомляв "Апостроф", зі Страсним тижнем, який передує святу Великодня, пов'язано безліч традицій і вірувань.