RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

В Одесі влаштували розбірки зі стріляниною та вибухами: опубліковані фото і відео

У вівторок, 17 квітня, в Одесі на Люстдорфській дорозі стався конфлікт зі стріляниною, є постраждалі.

Про це повідомляє "Думська".

За інформацією видання, група озброєних людей напала на автопарковку "Вимпел-11", що в районі вулиці Костанді, через яку в кінці березня більше доби перекривали Люстдорфську. Місцевий паркувальний кооператив протистоїть громадській організації Гайдара Казимирчика "Захист Одеси", якій мерія з минулого року почала передавати проблемні стоянки без документів.

Повідомляється про те, що нападників було 12 чоловік. У конфлікті брали участь також активісти організації "Вільні люди", створеної колишнім "самооборонівцем" Тодором Пановскім, які прибули на підмогу членам кооперативу.

У заяві поліції з приводу інциденту повідомляється, що на місці подій правоохоронці виявили групу осіб в балаклавах і бронежилетах, які бігали по даху парковки і стріляли. Також вони використовували шумові гранати.

Є інформація про трьох постраждалих, двоє поранені важко, один легко.

Як заявляє поліція, всі учасники конфлікту затримані.

З приводу того, хто перший відкрив вогонь, відомості різняться. За словами очевидців, першим вогонь відкрив Казимирчик - він вистрілив в живіт представнику кооперативу Юрію Волошину. У "Захисті Одеси" стверджують, що стрілянину почала протилежна сторона.

Нагадаємо, раніше в четвер, 5 квітня, в Херсоні сталася стрілянина, в результаті якої був поранений чоловік.