RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Бойовики не дають спокою українським військовим на Донбасі: сили АТО зазнали втрат

За вівторок, 17 квітня, в зоні АТО бойовики здійснили 45 обстрілів позицій українських військ, один військовослужбовець загинув, троє поранені.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку з забороненої 152 мм артилерії, стрілецької та снайперської зброї противник обстріляв укріплення ЗСУ поблизу Зайцевого. Крім цього, з 120 мм мінометів окупанти вели вогонь по захисникам Троїцького, з мінометів калібру 82 мм і гранатометів - в районі Новоалександровки, а з великокаліберних кулеметів - по захисникам Луганського.

На Донецькому напрямку із заборонених 120 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї агресор обстріляв позиції українських військ в районі Водяного і Гнутового, а міномети калібру 82 мм і гранатомети - застосував по захисникам Новотроїцького. Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вогонь вівся по позиціях в районі Авдіївки, шахти "Бутівка", Пищевика, Верхньоторецького, Талаківки, Павлополя та Кам’янки, з озброєння БМП – під Водяним і Павлополем, з великокаліберних кулеметів – в районі Опитного та Лебединського, а стрілецької зброї – поблизу Широкиного і Невельського. Крім цього, опорні пункти сил АТО неподалік Гнутового та Лебединського обстрілював ворожий снайпер.

Повідомляється, що внаслідок ворожого вогню один український воїн загинув. Ще троє - отримали поранення. Постраждалі військовослужбовці доставлені в лікувальні заклади, їм надана необхідна медична допомога.

Нагадаємо, раніше прес-центр штабу АТО повідомляв, що за добу, 16 квітня, відбулося 52 обстріли з боку російсько-окупаційних військ.