RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Страшна смертельна аварія в Кривому Розі: з'явилися відомості про стан постраждалих

Четверо з постраждалих при страшній ДТП, зіткненні маршрутки, легкового авто і пасажирського автобуса, яке сталося у вівторок, 17 квітня, в Кривому Розі, до сих пір знаходяться в реанімації у вкрай важкому стані.

Про це з посиланням на головного лікаря установи, де перебувають постраждалі, повідомляє ТСН.

На даний момент в лікарні знаходяться всього дев'ять чоловік. За словами лікарів, першу добу для постраждалих є фактично визначальними.

Нагадаємо, в Кривому Розі легковий автомобіль Mazda на перехресті врізався в маршрутку, її винесло на зустрічну смугу, де вона зіткнулася з пасажирським автобусом. У ДТП загинуло 8 осіб.

Водієві Mazda вже вручили письмове повідомлення про підозру. Він був затриманий відразу після аварії, однак вранці 18 квітня через погіршення стану здоров'я був переведений в лікарню.

Як наголошується, в лікарні він перебуває під конвоєм. Найближчим часом водія доставлять до суду, щоб вибрати запобіжний захід.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на місці смертельної аварії в Кривому Розі відбувся молебень - сотні людей прийшли помолитися за трагічно загиблих земляків.