RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Ні води, ні зв'язку: стало відомо про нові проблеми жителів окупованого Донбасу

Частина жителів окупованої території Донецької області позбавлена як водопостачання, так і послуг оператора мобільного зв'язку угруповання ДНР "Фенікс".

Про це місцеві жителі масово скаржаться в соціальних мережах.

Відзначається, що 17 квітня проросійські бойовики обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію, що забезпечує водою Авдіївку і прилеглі селища, а також частково Донецьк і Ясинувату. 18 квітня ДФС припинила роботу, і ремонтні роботи вдалося провести лише 22 квітня. На даний момент станція запущена, однак, для відновлення водопостачання необхідний час до ранку понеділка, 23 квітня.

Крім того, стало відомо, що як мінімум в декількох населених пунктах перестав працювати оператор "Фенікс", - в мережі розповіли про Горлівку, Макіївку і Єнакієво.

"Фенікс здох", "Те, що мертве, померти не може", "Він і не жив", "Ні води, ні зв'язку, ні життя", "Ще світло залишилося...", - прокоментували інцидент в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що бойовики ДНР не мають наміру серйозно займатися відновленням роботи Vodafone на окупованій території Донецької області.