RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Відновлювати Vodafone не будуть: журналіст розповів про нове рішення ватажків бойовиків ДНР

Ватажки терористичного угрупування ДНР вже не мають наміру серйозно займатися відновленням роботи мобільного оператора Vodafone на окупованій території Донецької області.

Про це журналіст Микита Синицин написав на своїй сторінці в Facebook.

Відзначається, що з 1 травня в окупованій Горлівці знімають обмеження на продаж пакетів "Фенікса" в два пакети на "паспорт" і збільшують їх кількість до п'яти.

"Швидше за все таким розпорядженням в самопроголошеній ДНР остаточно дають зрозуміти, що МТС в "республіці"- зайвий. Швидше за все це питання ще будуть обговорювати, але відновлювати всерйоз схоже ніхто не розраховує", - припускає Синицин.

На його думку, ватажки ДНР розраховують, що "Фенікс" почнуть купувати жителі, які раніше виїхали з Донецька та більше не зможуть підтримувати зв'язок з окупованю Донецькою областю через Vodafone.

"Багато людей, що виїхали, здають свої квартири, приміщення та іншу нерухомість. У рекламних оголошеннях вказані номери Водафон, за якими неможливо додзвонитися. Щоб здати, доведеться обзаводитися Феніксом. Розрахунок мабуть на це", - цитує журналіст слова одного з жителів Горлівки.

Про те, хто збагачується на ситуації зі зв'язком на Донбасі, читайте в матеріалі "Апострофа" - Люди лазять по дахах, а ватажкові ДНР добре: що буде з мобільним зв'язком в Донецьку.