RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Бойовики ЛНР "кинули" місцевих бізнесменів на велику суму: журналіст розповів повчальну історію

Мережа супермаркетів "Народний" в окупованому Луганську, яка складається з відібраних у законих власників магазинів мережі "АТБ", не виплатила своїм постачальникам півмільйона рублів за поставлені товари.

Про це в своєму блозі повідомляє журналіст Денис Казанський.

За наявною у нього інформацією, таке собі ТОВ "Бізнес лідер", яке співпрацювало з "віджатими" в українського власника магазинами, тепер пише ватажку "ЛНР" Леоніду Пасічнику прохання повернути гроші і погрожує звернутися в адміністрацію президента РФ Володимира Путіна.

"Феєрична історія. Люди, які вважали, що можна поставляти товари злодіям і мародерам, тепер щиро здивовані, що злодії їх РАПТОМ обдурили. Хто б міг подумати, що люди, які відбирають чуже майно, не розплатяться. Ай-ай-ай. Тепер злодіям на повному серйозі пишуть листи з проханням про "захист законних інтересів" і загрожують поскаржитися найголовнішому ватажку всіх злодіїв і мародерів в Москву. Ну так, Володимир Володимирович ніби не знає, що в Луганську вже чотири роки прийнято красти і віджимати", - помічає Казанський.

Нагадаємо, раніше в січні "Апостроф" повідомляв, що в окупованому бойовиками Луганську закривається великий супермаркет "Росія".