RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Герой світських хронік: мережі обурило фото відомого бандита з депутатом від партії Порошенка

У понеділок, 23 квітня, Олександр Петровський, широко відомий як один з ватажків кримінального світу на прізвисько "Нарік", був зафіксований на загальному знімку з депутатом "Блоку Петра Порошенка" (БПП), главою бюджетного комітету Верховної Ради, головою Федерації футболу України Андрієм Павелком.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Юрій Бутусов.

"Син Павелка одружився з дочкою Петровського. Тепер вони родичі. Діти за батьків не відповідають, кажуть, дочка у Петровського - добра жінка. Сам Петровський зараз теж, кажуть, намагається легалізуватися, жертвує частину з "віджатого", "вибитого" і награбованого в легальний бізнес, щедро жертвує на церкви. Але я про інше. "Дух кучмізму" зберігається. І навіть бандит, виходить, може легко і безкарно відмитися, і один з депутатів правлячої партії (до якої входить і Юрій Луценко) робить бандита героєм світських хронік. І ніяких претензій до "Наріка" вже немає, і ніяких судів для реабілітації не треба було", - зазначив він.

У свою чергу, волонтер Роман Сініцин уточнив, що знімок був зроблений у Дніпрі, і також обурився даним фактом.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Києвом бандити здійснили зухвале пограбування і захопили в заручники жінку похилого віку.