RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Херсоні застрелили відомого бізнесмена: опубліковано фото і подробиці

У місті Херсон увечері 24 квітня застрелили місцевого бізнесмена Ігоря Пащенка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсона.

"О 19:25 в "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини зателефонував житель обласного центру. Чоловік розповів, що 5 хвилин тому невідомий чоловік здійснив кілька пострілів у 49-річного сусіда заявника та його знайомого. В результаті події один чоловік від отриманих вогнепальних поранень загинув на місці події, другого постраждалого доставили до лікарні", - повідомили в поліції.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Депутат Херсонської міської ради Віталій Богданов повідомив, що вбитим виявився бізнесмен Пащенко, а його охоронець був тяжко поранений і на даний момент знаходиться в лікарні.

Скріншоти: kherson.net.ua

За даними видання Мост, прізвище Пащенка в місті стало відомо після того як колишній мер Херсона Володимир Сальдо виявився в Домініканській в'язниці. Тоді він звинувачував брата Пащенка Дениса у власному викраденні. У свою чергу Денис Пащенко заявляв, що він жертва.

Після цього частина об'єктів, які фактично належали Сальдо, були переоформлені на Ігоря Пащенка. Нещодавно екс-мер повернув собі один з таких об'єктів і нібито силовим шляхом захопив його. Пащенко намагався повернути актив через суд і стверджував, що купив об'єкт у Сальдо.

Як повідомляв "Апостроф", в місті Новоград-Волинський намагалися застрелити депутата місцевої міськради Олега Ващенка.